Een Ongewoon Gesprek met God

door Neale Donald Walsch

De auteur beschrijft in dit boek de goede gesprekken die hij rechtstreeks met God gehad heeft. Ze gaan over de mens, over goed en kwaad, over werk, over liefde, over de zin van het leven. God blijkt een intelligente, kritische en humoristische waarnemer van het leven op aarde. Zijn bemoedigende boodschap is dat de mens vooral de schepper moet zijn van zijn eigen leven.

‘Een ongewoon gesprek met God’ werd meteen bij verschijning een bestseller en is dat nog steeds. Het verovert de wereld en verschijnt nu in 15 landen. Het is een verrassend, oneerbiedig maar absoluut meeslepend boek. Het bevat de wijsheid van alle tijden voor iedereen die wil luisteren.’Een ongewoon gesprek met God’ kan ook uw leven veranderen.

Bestel nu!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *