Nicoline van Roozendaal

Training en coaching

Nicoline van Roozendaal is sinds 1999 eigenaar van Van Roozendaal & Partners en werkt vanuit haar eigen praktijkruimte, lokatie Laurier, in het centrum van Amsterdam. Zij leert managers en professionals hoe zij met meer succes, veerkracht en inspiratie kunnen werken. Haar kracht is haar intuïtie en vakkundigheid, die ze gebruikt om verborgen potentieel aan te spreken van mensen, waardoor ze productiever en energieker worden. Haar werkwijze kenmerkt zich als respectvol, betrokken, doortastend en inspirerend.

Haar manier van werken is gebaseerd op haar jarenlange ervaring in het begeleiden van managers en professionals, haar eigen professionele en persoonlijke ontwikkeling en op verschillende disciplines, o.a. de transactionele analyse (een theorie over interacties tussen mensen, die inzicht geeft in gedrag en gedragspatronen, om van daaruit meer greep te krijgen en verantwoordelijkheid te nemen voor het eigen denken, voelen en handelen) en het systemisch werken ( een methode die tot doel heeft verborgen belemmeringen binnen een systeem -gezin, familie, organisatie- zichtbaar te maken en te doorbreken)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *