Wat doet u dit jaar met Kerst?

De tijd vliegt voorbij. Gisteren lag de eerste catalogus met kerstgeschenken alweer op de mat. Een ruime keuze in de thema’s welness, food of reizen. En natuurlijk een grote collectie wijn en alle accessoires die daarbij horen. Zeg nou eens eerlijk: Hebt u vorig jaar na het geven van dat wijnpakket aan uw relaties nog gehoord hoe goed die wijn heeft gesmaakt? Waarschijnlijk niet en ik denk ook niet dat uw relatie aan u of uw bedrijf heeft gedacht toen hij of zij ‘de fles soldaat maakte’.

Vorig jaar heb ik mijn zakenrelaties voor het eerst geen kerstgeschenken gegeven, maar ik heb het bedrag wat ik normaal gesproken zou hebben uitgegeven, geschonken aan een goed doel. Ik heb via Net4kids een kinderhulp project uitgezocht wat perfect aansluit bij mijn bedrijf. Mijn keuze is gevallen op een project in Ghana waar een educatief centrum wordt gebouwd waarin ICT en onderwijs twee belangrijke componenten zijn.

Net4kids heeft mij geholpen bij het maken van een keuze die aansluit bij mijn bedrijf. Daarnaast garandeert Net4kids dat 100% van mijn donatie naar het gekozen project gaat. Over de voortgang van het project krijg ik op regelmatige basis updates via een besloten deel op de website van Net4kids. Door deze werkwijze ben ik als donateur maximaal betrokken bij het project waardoor de kans groot is dat ik komend jaar weer een donatie via Net4kids doe.

Het is mij ontzettend goed bevallen om het “kerst budget” te doneren aan een goed doel. Ten eerste geeft het mijzelf een goed gevoel, maar het biedt ook het hele jaar door communicatiemomenten met mijn zakenrelaties. Het is immers ook hun project, dus ik houd hen ook op de hoogte. Veel effectiever dan een fles wijn dus.

Mocht u ook geïnteresseerd zijn om dit jaar uw relaties een goed doel cadeau te doen, dan wil ik u graag helpen bij het maken van de juiste keuze. Natuurlijk samen met de mensen van Net4kids.

Dus wat doet u dit jaar met kerst?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *