NLP

NLP Practitioner

Deelnemers ervaren de NLP practitioner opleiding als een intensieve, boeiende en transformationele training waarin op een gedegen manier kennis wordt gemaakt met krachtige NLP-technieken. Je doorloopt alle fasen van het leerproces en de trainers en assistenten begeleiden je daarin. Vooral de fase van het bewust bekwamen speelt een belangrijke rol. Je wordt uitgenodigd direct met het geleerde te oefenen zodanig dat het toepassen op een gegeven moment meer onbewust zal gaan.

De opleiding is opgezet vanuit een open, betrokken en specifiek leersysteem waardoor je de opleiding niet alleen als een training zal gaan ervaren maar ook als een stap in je persoonlijk proces. Terecht dat veel deelnemers zeggen: NLP is niet alleen maar vaardigheden aanleren, het heeft ook de mogelijkheid in zich om te kiezen voor een andere levenshouding.

NLP Master Practitioner

De NLP Master Practitioner is een spannende, snelle en transformationele training die een logisch vervolg is op de NLP practitioner opleiding. De trainers en assistenten nemen je mee in een verdere verdieping van de practitioner onderdelen en een volgende stap in je persoonlijk proces. Naast verdieping is er ook verbreding. Nieuwe onderwerpen komen aan bod en er wordt aandacht besteed aan het verder integreren van de NLP-technieken in je werk en/of persoonlijke omgeving.

De training is opgezet vanuit een open, betrokken en geavanceerd leersysteem waardoor er zowel bewust als onbewust geleerd wordt. Nog meer dan in de NLP practitioner opleiding zul je leren op onbewust niveau verandering aan te brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *