Het Waarom-ben-je-hier café

door John P. Strelecky

Als Mike een week vrijaf neemt om even een pauze in te lassen in zijn drukke werk, in een verkeersopstopping belandt en ongeduldig zomaar een zijweg neemt, verdwaalt hij ‘in the middle of nowhere’ totdat hij plots een cafe ontwaart (of denkt hij dat?). Hier staan niet alleen gerechten op het menu, maar ook de grote levensvragen.

Hij wordt zich in diepzinnige gesprekken met de baas en medewerkers bewust van de RVB (reden van bestaan) en zal dit zijn verdere leven als geestelijke bagage meenemen.

Strelecky heeft meer 20 jaar ervaring als business- en management consultant, werkt met grote bedrijven zoals Walt Disney, Audi en  US Army. Hij is in Amerika een bekend spreker, leider van seminars en schrijver van spirituele boeken. Dit is zijn eerste boek. Hij besluit zijn verhaal met Tien tips voor het leven van je dromen. Voor diegenen die zoekend zijn naar de zin van het bestaan zal dit boekje wellicht wat antwoorden geven.

Lees ook The Big Five for Life van John P. Strelecky.

Bestel nu!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *