Mannen Met en Missie (m/v)

Intervisiegroep voor leiderschap
ook “Vrouwen met een Visie”

De wereld om ons heen verandert continu. En hoe ga jij daar als leider mee om? Wat is voor jou belangrijk? Welke waarden en overtuigingen heb jij? En wat staat jou in de weg om te veranderen? Om antwoord te krijgen op deze vragen wil ik je uitnodigen om je aan te sluiten bij de intervisiegroep die ik momenteel aan het opzetten ben.

Voor wie?
Deze groep is voor managers. Als leidinggevende heb je minder ‘gelijkwaardigen’ om je heen om te praten over jouw persoonlijke uitdagingen. Je vindt persoonlijke groei belangrijk en wilt graag meer leren over leiderschap en de manier waarop je je functie uitvoert. En je draagt graag bij aan de ontwikkeling van collega’s.

Concreet
De intervisiegroep bestaat uit minimaal zes en maximaal acht deelnemers. Zij zijn gelijkwaardig in gezag, vaardigheden en inzet. Dus geen leidinggevenden van elkaar, ongeveer hetzelfde kennisniveau en ‘geven en nemen’ is in balans. De groep komt eens in de 2 maanden bij elkaar. De tussenliggende tijd is nodig om de dingen die je geleerd hebt, toe te passen in de praktijk en je voor te bereiden op de volgende bijeenkomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *