The Big Five for Life

door John P. Strelecky
Vervul je vijf grote levenswensen

‘The Big Five for Life’ is een geweldig boek dat ik vaak heb aangeraden aan anderen. Het geeft een geheel nieuwe blik op ondernemen en op het inzetten op ieders kwaliteiten. Het laat je nadenken over de vijf doelen die jij jezelf stelt om je leven tot een succes te maken en hoe je die doelen kunt waar maken. Een vlot geschreven boek, dat leest als een roman. Absoluut een aanrader voor managers en ondernemers.

We kunnen allemaal vervulling vinden in ons leven en ons werk door ons weer te richten op wat er werkelijk toedoet. Het pakkende verhaal van succesvol zakenman Thomas Derale helpt je erachter te komen wat je echt wilt doen in jouw leven en werk en hoe je dat moet aanpakken.

Thomas, die weet dat hij niet lang meer te leven heeft, geeft zijn spirituele erfenis door aan de jonge Joe, die hem als zijn mentor beschouwt. Al luisterend komt Joe erachter wat het geheim is achter het succes van zijn inspirerende voorbeeld.

Gebruikmakend van sterke ideeën, zoals het vervullen van de vijf grote levenswensen en de reden van bestaan, legt Thomas Derale aan Joe uit hoe grote leiders zichzelf en anderen leiden naar vervulling in leven en werk.

Lees ook Het Waarom-ben-je-hier café van John P. Strelecky.

Bestel nu!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *