iOS 7 vanavond beschikbaar

Apple heeft bekendgemaakt dat iOS 7 op 18 september beschikbaar gesteld worden. Voor België en Nederland zal dat om 19:00 uur vanavond zijn. De mobiele software voor de iPad, iPhone en iPod touch gaat visueel gezien volledig op de schop en zal een geheel nieuwe ervaring moeten leveren.

Maar moet je ‘m ook installeren?
Ik vind van wel, maar als fan van Apple ben ik natuurlijk niet objectief.

iOS 7 heeft een volledig nieuw uiterlijk en daarmee zal het mobiele besturingssysteem van Apple een langverwachte opfrisbeurt krijgen. De softwarewordt beschikbaar gesteld voor apparaten vanaf de iPhone 4, iPad 2, iPad mini en vijfde generatie van de iPod touch.

Apple’s iOS 7 brengt ook nieuwe functies met zich mee, zoals een online streamingdienst genaamd iTunes Radio. Er wordt ook een menu toegevoegd waarmee gebruikers makkelijk zaken als WiFi en Bluetooth kunnen in- en uitschakelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *