Trend 5. Cybercrime

Security staat hoog op de agenda. Een opmerkelijke nieuwe trend. Ongetwijfeld hebben de vele DDOS-aanvallen (Distributed Denial Of Service) op banken- en andere sites hier mee te maken. Net als de vele Phishing mails van Belgische banken die wij vandaag de dag in onze mailbox ontvangen. Om nog maar te zwijgen van de schokgolf die door de wereld ging, toen Edward Snowden het bestaan onthulde van het grootschalige internetspionageprogramma PRISM.

Wat zijn de grootste trends in IT?
Met  mijn grote vriend Google deed ik onderzoek naar de trends die er zijn en stelde mijn eigen Top 10 samen.
In 10 blogs zal ik mijn Top 10 IT trends de revue laten passeren.

 

De Top 10 tot dusver…
5. Cybercrime
6. Virtualisatie
7. Enterprise mobile apps
8. Big Data
9. Android
10. BYOD

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *