Mediahuis

Sinds september 2014 is Remco verantwoordelijk voor de infrastructuur en ICT service van Mediahuis. Hij zal een groot aantal transitie projecten begeleiden die voorkomen uit de fusie tussen Corelio en Concentra.

Over Mediahuis
Mediahuis is een open huis met een nieuwsgierige blik op de wereld. Mediahuis investeert in relevante mediamerken en benut hun potentieel optimaal. Het investeert om elk merk sterker en aantrekkelijker te maken voor klanten en partners. Mediahuis is een ambitieus huis waarin iedereen het vanzelfsprekend vindt voortdurend op zoek te gaan naar nog beter.

De belangrijkste titels binnen Mediahuis zijn Het Nieuwsblad, Gazet van Antwerpen, Het Belang van Limburg en De Standaard. Andere bekende digitale titels zijn Jobat, Hebbes.be, Vroom.be, Zimmo.be en Koopjeskrant.be. Ook de Nederlandse kranten De Limburger, Limburgs Dagblad, NRC Handelsblad en NRCnext zijn eigendom van Mediahuis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *