Digital Transformation

“a model to master digital disruption” 
– door Jo Caudron & Dado Van Peteghem

Is jouw bedrijf klaar voor de digitale wereld? Een boek over digitale transformatie en hoe we ermee om te moeten gaan.

Digitale en online activiteiten zijn voor bedrijven en organisaties vandaag niet langer een bijkomstigheid. Het digitale verandert nu de essentie van een organisatie. Om bij te blijven moeten bedrijven dit integreren in hun bedrijfsstrategie. Uitstel is gewoonweg geen optie meer.

Jo Caudron en Dado Van Peteghem hielpen de laatste jaren talrijke organisaties om zich klaar te maken voor de digitale revolutie. Daaruit ontstond hun Digital Transformation-model, dat de impact van het digitale op de activiteiten van een organisatie verklaart en voorspelt.

“Digital Transformation -a model to master digital disruption” biedt je een totaaloverzicht van het model en toont via concrete cases hoe het te integreren in de meest uiteenlopende bedrijfstakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *