Microsoft

Op 1 augustus 2016 start Remco als Solution Sales Specialist Azure Infrastructure and Security bij Microsoft. In deze functie bevindt hij zich tussen business, IT en sales. Deze nieuwe rol voor Remco past perfect bij hem, omdat hij, door zijn ruime ervaring als ICT manager, “dezelfde taal” spreekt als CIO’s en IT managers bij de klant.

Bij Microsoft geloven we in uw potentieel, én dat technologie u buitengewone dingen kan helpen verwezenlijken. Uw dromen zijn onze drijfveer; uw mogelijkheden, onze motor.

Microsoft is een organisatie waar technologie helpt om de leefwereld aangenamer te maken, werk beter te organiseren en in contact te komen met vrienden, collega’s en de ganse wereld daarbuiten. De 300 medewerkers in België zijn gefascineerd door het vinden van oplossingen om aspiraties en dromen helpen waar te maken. Het potentieel dat Microsoft kan realiseren is onbeperkt, want de menselijke verbeelding kent geen grenzen. Dat idee ligt aan de basis van Microsofts software en inspireert bij alles wat zij doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *