Advanced Threat Analytics

Advanced Threat Analytics (ATA) is het onderdeel binnen Microsoft’s EMS dat geen equivalent kent binnen Office 365. ATA werkt op on-premise servers en rapporteert in de Cloud. Het controleert het dagelijkse login-gedrag in een organisatie en indentificeert onregelmatige gedragingen.

Vandaag de dag heeft het onderwerp van cyberbeveiliging zich verplaatst van IT en het datacenter naar het hoogste niveau in de bestuurskamers. Althans, dit zou zo moeten zijn. Aanvallen en dreigingen zijn zowel in frequentie als schadelijkheid veel geavanceerder geworden. Wat staat er op het spel?

Alles, van de privacy van klanten tot merkidentiteit, reputaties van leidinggevenden en meer. Zonder een sterk verdedigingsmechanisme kunnen de identiteiten en bankrekeningen van personen worden gehackt, kunnen ondernemingen klanten verliezen, en kunnen bedrijven de controle verliezen over bedrijfsgeheimen, intellectueel eigendom, hun concurrentievoordeel en zelfs hun positie op de aandelenmarkt.

Met Microsoft Advanced Threat Analytics kan je ongewone activiteiten detecteren. Dankzij machine learning & analyses van gebruikersgedrag kan dit systeem aanvallen detecteren en je hiervan op de hoogte brengen zodat je snel actie kan ondernemen.

Nieuwsgierig geworden naar deze oplossing? Neem dan gerust contact met mij op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *