Remco van Wessel

Vroeg in mijn professionele carrière ben ik mijn eerste bedrijf gestart, de eerste onafhankelijke service organisatie voor Apple in Nederland. Sinds de millenniumwisseling geef ik leiding aan IT afdelingen van bedrijven in verandering en groei.

Als ICT-manager heb ik altijd focus op het bouwen van winnende teams met topklasse spelers. Ik heb een grote passie voor Cyber Security en ik voel me aangetrokken tot de grote technologische uitdagingen waar bedrijven mee geconfronteerd worden. Ik geniet ervan om mijn ondernemerschap en managementvaardigheden aan te wenden.

In mijn huidige rol als Security & Cloud Solution Specialist bij Microsoft, geeft ik advies aan IT Managers en Business Decision Makers over Cloud infrastructuur op Azure en de (Cyber) Security oplossingen uit het Microsoft portfolio. Samen met de accountteams help ik organisaties om te vormen tot digital bedrijven (Digital Transformation).

Ik ben mij altijd bewust van het menselijk aspect in mijn rol. Ik ben generalist en heb een helicopter view, wat mij in staat stelt snel overzicht te krijgen in complexe infrastructurele architecturen. Ik ben in staat bruggen te bouwen tussen (informatie) technologie en de business, met een sterke focus op change management, kostenefficiëntie, service- en project management.

Remco is een stabiele motor achter Net4kids. Groot gevoel voor mensen, operatie talent: doen wat je tot doel hebt en dat snel en goed doen, ziet en creëert IT oplossingen voor business uitdagingen. Creatief met social media en bovendien een fantastische,Linkedin behulpzame collega.
 – Odette van Zijdveld – 18 oktober 2011 – 

 

Mijn volledige CV kan je hier online lezen.